Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županja

Provalnici odnijeli nakit i sredstva za tretiranje biljaka

Provala u stan
ilustracija
16.04.2014.
u 10:28

Otuđen je nakit, a ukupna materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko tisuća kuna

Tijekom jučerašnjeg prijepodneva nepoznata osoba, ili više njih, provalila je u obiteljsku kuću 60-godišnjakinje u Županji. Tom prilikom otuđen joj je nakit, a ukupna materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko tisuća kuna.

Provala je u noći 14/15 travanj zabilježena i u Boboti kada je provaljeno u skladište poljoprivredne tvrtke. Tom prilikom iz skladišta je otuđena veća količina sredstava za tretiranje biljaka u vrijednosti više desetaka tisuća kuna.

>> Trojac provaljivao u crkve i iživljavao se nad imovinom

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:12 16.04.2014.

A.. ovo što su odnijeli pesticide.. jel to zbog novog propisa po kojem samo za to školovane osobe mogu kupit pesticid u poljoprivrednoj ljekarni dr. Jakovine.. pa je sad i to postalo tražena roba koja se krade skupa s nakitom... Da li je lopovima primarnan bio nakit ili su u pljačku išli zbog pesticida pa su onako usput.. kad je već tu pokupili i nakit koji nije osobito vrijedan jer je skupa s pesticidom vrijedan par tisuća kuna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije