Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

U provali nestalo računalo Udruge hrvatsko-ruskog prijateljstva, na meti i redakcija portala Forum.tm

forum fotka
27.02.2017.
u 22:21

Otuđeno je računalo jedne udruge o čemu se provodi kriminalističko vještačenje.

Nepoznate osobe provalile su u nekoliko ureda političkih stranaka i udruga u Mjesnom odboru Antuna Mihanovića na zagrebačkoj Trešnjevci i jedino je nestalo računalo Udruge hrvatsko-ruskog prijateljstva, kažu u redakciji portala Forum.tm, koja se i sama našla na meti provalnika.

Policija je potvrdila da je provaljeno u urede Mjesnog odbora u Drenovačkoj ulici u Zagrebu u vremenu od 26. veljače u 22 sata do 27. veljače u 15.15 sati te da je otuđeno računalo jedne udruge o čemu se provodi kriminalističko vještačenje.

Provaljeno je metalnim polugama kroz vrata ureda Foruma koja izlaze izravno na ulicu, potom su razbijena vrata koja iz Foruma vode u zajedničko predsoblje, a zatim i u pet drugih ureda, kažu u Forumu i navode da se ondje nalaze prostorije HDZ-a, SDP-a, HSU-a i HSS-a, od kojih je samo prvi, HDZ, ostao pošteđen.

U redakciji Foruma su najprije pomislili da se radi o nastavku zastrašivanje njihovih novinara, budući ih je troje do sada dobilo prijeteća pisma, posljednje u četvrtak. Kažu da su sva pisma ispisana računalno, samo su ručno adresirana i potpisna sa "Za dom spremni". Redakcija je prijavila prijetnje policiji, ali do sada, kažu, nisu dobili nikakva odgovora.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
19:55 27.02.2017.

Ako su im nešto i ukrali, to je tako i tako sve naše, plaćeno iz proračuna.

DU
Deleted user
08:55 28.02.2017.

Jutros na radiju reče ženska iz tog foruma da su oni bili samo kolateralna žrtva i ništa im nije učinjeno. Ali oni iz foruma stvaraju privid panike.

Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
23:38 27.02.2017.

.....samo čačkajte mečku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije