Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijali kradljivci

Provalili u osam obiteljskih kuća i ukrali nakit vrijedan 140.000 kuna

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
28.10.2015.
u 11:44

Dvojica provalnika osumnjičenih za krađe srebrnog i zlatnog nakita u vrijednosti od 140.000 kuna uhićeni su u ponedjeljak u 15.30 sati na zagrebačkom Ribnjaku

Dvojica provalnika osumnjičenih za krađe srebrnog i zlatnog nakita u vrijednosti od 140.000 kuna uhićeni su u ponedjeljak u 15.30 sati na zagrebačkom Ribnjaku. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o starim znancima policije, Marku Š. (25) i Renatu M. (23). Policija ih je u ponedjeljak zatekla u Mercedesu zagrebačkih oznaka i ubrzo uočila da je jedan od njih bjegunac Marko Š. koji je prije nekog vremena pobjegao iz zatvora.

Nova nedjela dvojac je počinio tijekom listopada ove godine. Na području Medveščaka, Maksimira, Črnomerca i Samobora provalili su u osam obiteljskih kuća, obijajući prozore i vrata. Krali su uglavnom zlatni i srebrni nakit, novac i ručne satove. Veću količinu ukradenog nakita policija je pronašla u automobilu koji je koristio Marko Š. Nakit će ubrzo biti vraćen vlasnicima. Nakon uhićenja, Marko Š. vraćen je u zatvor iz kojeg je pobjegao, dok je Renato M. kazneno prijavljen.

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
05:23 04.01.2016.

I onda kolaju priče,kako građani žive u siromaštvu?a koliko njih ima love što u kući,što u banci,samo mudro šute,jer bi susjedi došli i pposuđivati,no rijetki se mogu pohvaliti zalihom za"crne dane"..neznaš što bi ; Ako daš na banku,procurit će vijest,a kod kuće,ako držiš,odnijet će lopine iii,najbolje ih neimati,pa te manje boli glava,a i bez njih nemoreš. Emeritus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije