Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMEĐU 21. I 30. SRPNJA

Provala u stan generala Tusa na Srebrnjaku, ukraden nakit

18.04.2015., Zagreb - Anton Tus stozerni general, prvi nacelnik Glavnoga stozera Oruzanih snaga Republike Hrvatske i savjetnik za vojna pitanja predsjednika Hrvatske
Anto Magzan/Pixsell
01.08.2015.
u 19:46

Ne zna se je li iz kuće nestalo još vrijednih stvari pa zato zasad nije ni utvrđeno za koji je iznos general Tus oštećen u krađi.

Zasad nepoznati lopov provalio je između 21. i 30. srpnja u zagrebački stan u vlasništvu umirovljenog stožernog generala Antona Tusa (84).

Kako neslužbeno doznajemo, iz stana na zagrebačkom Srebrnjaku ukraden je nakit. Ne zna se je li iz kuće nestalo još vrijednih stvari pa zato zasad nije ni utvrđeno za koji je iznos general Tus oštećen u krađi.

Detalje smo pokušali doznati i od generala Tusa, ali se nije javljao na telefon. 

>> U godinu i pol provalile u 21 kuću, krale sve što su stigle

Komentara 3

AL
alikoka
09:42 03.08.2015.

On je krao što je htio,oblak cjeo i tranvaja jedan djeo...

NO
nogogaz
22:11 03.08.2015.

oslobođeni vraćaju uslugu.... a možda su trebale čiste gaće vojniku za paradu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije