Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru Zagreba

Prošao kroz crveno, sudario se s tramvajem i 'naletio' na metalni stup

Prometna nesreća tramvaj i berlingo
Foto: Snimio čitatelj
1/10
29.11.2014.
u 09:21

Od siline udara Citroen se zarotirao te je odbačen na pješački otok gdje je naletio na metalni zaštitni stupić.

Nešto prije ponoći u samom centru Zagreba došlo je do prometne nesreće kada su se sudarili osobni automobil i tramvaj br. 13.

Muškarac je upravljao osobnim automobilom Citroen Berlingo zagrebačkih registracijskih oznaka prilazom Đure Deželića kada je na križanju Frankopanske ulice i Trga maršala Tita prošao kroz križanje iako je na semaforu bilo crveno svjetlo. Pri tom je došlo do sudara s tramvajem linije br. 13 kojem je na semaforu bilo zeleno i koji se kretao Frankopanskom u smjeru juga, doznajemo.

Od siline udara Citroen se zarotirao te je odbačen na pješački otok gdje je naletio na metalni zaštitni stupić. Vozač osobnog automobila teško je ozlijeđen te je prevezen u KBC Sestre milosrdnice

>>Sudar dva automobila na "ukletom" križanju, dvije osobe ozlijeđene

>>Sletio s ceste, udario u stup i na mjestu poginuo. 22- godišnjak se bori za život

 

Komentara 5

MI
Milkica
10:03 29.11.2014.

Krelac. Fala bogu, ovaj put zbog takvog nitko nije poginuo.

TH
than
10:05 29.11.2014.

Pa to u Zagrebu nista nije novo da netko prolazi kroz crveno. Ne znam jesu li ljudi postali non stop pijani ili toliko depresivni da ne prate situaciju oko sebe, ali je cinjenica da ovakvog divljanja po cestama nije bilo prije jedno 5-6 godina.

BO
boreabo
10:17 29.11.2014.

Nije bilo ni toliko mobitela - vjerojatno je na podu Citroena ostao uključen mob.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije