Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred zgrade na pločniku

Pronađeno tijelo mlađeg muškarca, potvrđeno da se radi se o nasilnoj smrti

karlovac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
27.09.2016.
u 10:00

Neki su stanari potvrdili da se oko tri ujutro čuo žamor i komešanje pred zgradom

U Karlovcu danas rano ujutro pronađeno je mrtvo tijelo mlađeg muškarca u naselju Luščić. Naime, mladić je nađen na pločniku ispred stambene zgrade, a pored njega nađen je i ruksak.

Željko Brkljačić, zamjenik Županijske državne odvjetnice potvrdio je da je riječ o nasilnoj smrti koja je zadesila mladića kojeg je policija jutros pronašla kod stambene zgrade u naselju Luščić. No, točan uzrok potvrdit će obdukcija. Iako stanari ne znaju o kome je riječ i tvrde da mladić ne živi u njihovu susjedstvu, neki su stanari potvrdili da se oko tri ujutro čuo žamor i komešanje pred zgradom i u ulazu.

> > Zbog novca zaprijetio i upucao poznanika, zatim počinio samoubojstvo

Komentara 3

OS
osica
15:53 27.09.2016.

Je li netko zvao bar policiju, ili su se pokrili preko glave " da ne čuju komešanje i žamor" ?

RI
rijecanin84
13:04 27.09.2016.

Karlovac...grad slučaj.

EA
Eaglehug
08:02 29.09.2016.

Mladic je bio vani u to doba ili zbog tuluma ili zbog ženske ili zbog nekave obaveze koju je bio obavezan uciniti i oje s ne eobavljaju danju. Obaveza pream nekom drustvu čije kodekse nije postovao. Ima ih 600 takvih drustava od kojih su neka registrirana a neka tajno zbog kriminala kojim se bave pod paravanom svojih svakodnenvih uobicajenih aktivnosti gradjana. On je morao skinuti ruksak. To je moglo biti poruka sto ce se dogoditi ostalim clanovima udruge..ako ne obave neki posao. Malo je previše ovakvih udruga i krim službe bi ih trebale staviti pod kontrolu. Jer mogu biti opasnost za Ustavni poredak ako su dio samog državnog aparata..finacijskog li pravnog. Cut cemo forenziku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije