Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo kod Osijeka

Pronađeno tijelo djevojke, sumnja se na nasilnu smrt. Učenici: "Zaprepašteni smo, poznavali smo je"

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
07.11.2016.
u 14:45

Policija je dojavu dobila oko 7 sati ujutro

Mrtvo tijelo mlađe djevojke pronađeno je kod željezničkog kolodvora Koška, nedaleko od Osijeka. Prve informacije upućuju na nasilnu smrt, potvrdila je osječko-baranjska policija. 

– Riječ je o nepoznatoj ženskoj osobi za koju smo dojavu dobili oko 7 sati ujutro. Očevid je završen, nastavljamo dalje otkrivati sve okolnosti – rekao Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske. 

Žrtva je, kako neslužbeno doznajemo, A. B.,  a mještani kažu da nije imala više od 16 godina. Učenici, mahom 17-godišnjaci koje smo zatekli na kolodvoru uz koje je tijelo pronađeno, bili su šokirani.

– Kako ne bismo bili zaprepašteni, pa ona je praktički dijete. Poznavali smo je, bila je mirna, povučena, nikada se neke loše priče nisu vezale uz nju. Užasno se osjećamo dok prolazimo kolodvorom – rekli su. 

Ključne riječi

Komentara 11

MI
minimini
14:31 07.11.2016.

Bože sveti, smiluj se! Dokle i otkud tolika ubojstva proteklih tjedana???

MN
mate.no
17:34 07.11.2016.

Sucut obitelji pokojne mlade djevojke..... jadna li ta slavonija...kuda je siromasna tu jos i ovako nesto.. tko to moze tako uzet zivot nekome!!!

BL
bljak007
20:18 07.11.2016.

Po hitno uvesti SMRTNU KAZNU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije