Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispisao grafite

Pronađena osoba koja je išarala autobus GNK Dinama u Vukovaru

Dinamov autobus
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
04.03.2015.
u 10:59

Iz policije navode kako su jučer proveli kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Vukovara kada su došli do saznanja da je ta osoba ispisala grafite

Nakon gotovo pet mjeseci policija je došla do saznanja o počinitelju koji je 12. listopada prošle godine u Vukovaru sprejom ispisao grafite na autobusu koji je vlasništvo GNK Dinama.

Iz policije navode kako su jučer proveli kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Vukovara kada su došli do saznanja da je ta osoba ispisala grafite. Neslužbeno iz policije doznajemo kako se radi o N.Č.

Podsjećamo kako je GNK Dinamo tih dana sudjelovao na Međunarodnom nogometnom turniru Blago Zadro koji se igrao u Vukovaru. Tijekom jedne od utakmica Dinamov autobus bio je išaran sprejom što je odmah izazvalo buru reakcija. Po raznim portalima odmah se pojavila informacija kako su autori grafita članovi obitelji jednoga vukovarskog policajca, a koji je i uz to i navijač beogradskog Partizana. Iz obitelji su ubrzo demantirali tu informaciju najavljujući i pokretanje sudskih tužbi za klevetu. Najnovija policijska saznanja samo potvrđuju njihove riječi. 

>> Policija potvrdila da je u Vukovaru oštećen autobus Dinama 

>> Ovo su nogometni skandali koji su obilježili godinu!

Komentara 2

DU
Deleted user
11:32 04.03.2015.

Treba vjerovati Rankovim namještenicima u Vukovaru , to su sve veliki domoljubi , sjetimo se samo kako je jedan od njih hrvatskom branitelju stukao lobanju od silne ljubavi

OB
ObrenM
13:22 04.03.2015.

Da puk nebi mislio,da se manipulira sa stvarnim pociniteljem objavite podatke o njemu.Kod zasticenih svjedoka identitet procuri u javnost,a kriminalci su u najvecem broju slucajeva prikriveni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije