Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našli 122 stabljike

Pronađen još jedan laboratorij za uzgoj marihuane

marihuana
Foto: PU zagrebačka
1/6
17.04.2015.
u 11:02

Policija je pronašla 122 stabljike marihuane visine od 83 do 135 centimetara, 180 grama marihuane te 150 grama osušenog lišća marihuane

Novi laboratorij za uzgoj marihuane policija je jučer otkrila u Vrbovcu. Osumnjičeni vlasnik laboratorija smještenog u obiteljskoj kući je Antonio D. F. (26) koji je prostoriju u potpunosti opremio potrebnim uređajima za uzgoj marihuane. Policija je tako u pretrazi kuće pronašla uređaje za ventilaciju i filtriranje zraka, lampe..

Osim toga, pronašli su i 122 stabljike marihuane visine od 83 do 135 centimetara, 180 grama marihuane te 150 grama osušenog lišća marihuane. Policija je sumnjivca predala pritvorskom nadzorniku i kazneno ga prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Kako neslužbeno doznajemo, otprije je poznat policiji zbog dilanja droge i nedjela imovinske prirode.

>> U kući u Glavicama uzgojio 43 stabljike marihuane

Komentara 2

PA
pasanac
14:23 17.04.2015.

Tipična hrvatska priča! Pokreneš obrt, uložiš novce u infrastrukturu, radiš, mučiš se i kad trebaš uživati u plodovima svoga rada, pojavi se država koja, ili toliko spusti cijenu otkupa (npr.mlijeko, pšenica,...) ili jednostavno pobere cijeli urod. Pa ti budi poduzetnik!

JA
jamanuša
16:25 17.04.2015.

a što je rodila godina, inspektor istraživao tko mu kćeri prodaje maru, kad tamo otkuda vi kolega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije