Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVAČKI MONSTRUM

Priveden pedofil zbog sumnje da je počinio 13 kaznenih djela nad djevojčicama mlađim od 15 godina

Djevojčica
Foto: Pixabay
26.11.2016.
u 00:15

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je osumnjičenom istražni zatvor

Zbog sumnje da je počinio 13 kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina na štetu dviju djevojčica, u dobi od osam i devet godina, u Dubrovniku je priveden 37-godišnjak i određen mu je istražni zatvor, objavljeno je u petak na stranicama DORH-a.

Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku priveden je, kako navode u priopćenju, hrvatski državljanin (1979.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio trinaest kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

Iz ODO-a Dubrovnik navode kako postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 37-godišnjak u trinaest navrata od studenog 2015. do studenog 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona, počinio navedena kaznena djela na štetu dviju djevojčic (2007. i 2008.). 

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je osumnjičenom istražni zatvor.

>> Pedofil napao djevojčicu, susjedi ga pretukli pa pozvali policiju

Ključne riječi

Komentara 3

TR
trpimirmajcen04
06:03 26.11.2016.

kastracija.

SD
sdpesticid
10:58 26.11.2016.

hvala bogu pa sudac ovoga nije pustio, za razliku onoga koji je tražio mito iz drugog članka. malo vraća pouzdanje u pravosuđe, ima i ok sudaca kako vidimo. još dorh da odradi svoje kako treba u suradnji s drugim institucijama i riješila se rh jednog manijaka, po svemu sudeći.

Avatar ivek
ivek
17:38 27.11.2016.

triba ga poslat u egipat na sudjenje...tam bi dobija pomilovanje...strik oko vrata,,, posli njega nebi vis bilo manijaka nit bolesnika pedera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije