Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija upala s nalogom Prekršajnog suda

Drama u Varaždinu: Prilikom policijske pretrage stana, pucao si u glavu

06.12.2015.
u 14:46

Prilikom ulaska policijskih službenika u stan, 50-godišnjak je pokušao samoubojstvo vatrenim oružjem, pucanjem u glavu.

Danas  oko 10 sati u Vukovarskoj ulici u Varaždinu pucnjem u glavu teško se   ozlijedio  50-godišnji  muškarac  u  čiji  su  stan  upali  službenici Policijske  uprave  Varaždin  s  nalogom  za  pretres  na  temelju  naredbe Prekršajnog   suda.   

Prilikom   ulaska   policijskih  službenika  u  stan, 50-godišnjak  je  pokušao  samoubojstvo vatrenim oružjem, pucanjem u glavu. Medicinska  pomoć  mu  je  pomoć  pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je utvrđeno da je izvan životne opasnosti. Zadržan je na daljnjem liječenju.

>> Preminuo Nikola K. (20) kojega je brutalno istukao Joško B. K. (33)

Očevid na mjestu događaja obavio je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu i u tijeku je pretraga stana i drugih prostorija temeljem naredbe Prekršajnog suda - kažu u PU Varaždinskoj, koja nastavlja s kriminalističkim istraživanjem i utvrđivanjem svih okolnosti ovog događaja. Stan se, prema neslužbenim informacijama, pretražuje zbog sumnji u zlouporabu droga.

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar imotska115
imotska115
14:58 06.12.2015.

Ovakav clanak sa par redova mogu i ja napisat bez imena, i zasto su usli u stan koji je motiv.

JU
jurajuric116
15:43 06.12.2015.

gle čim je u prekršaju zbog narkotika, a očito je imao i oružje, dobro da su ga odmah sklepali i svaka čast sucu koji je izdao nalog. taj tip je tim oružjem mogao i nekoga drugoga utepat.

AR
aristip
15:14 06.12.2015.

Po kojoj logici prekršajni sudac izdaje nalog za pretres nedjeljom zbog prekršaja ej, prekršaja ne kaznenog djela. Ovo je još jedan dokaz da osobe koje vode prekršajne postupke ne bi trebali imati status i ovlasti suca jer u biti oni i ne sude, odluke bi mogao donositi i referent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije