Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo i suprug

Prije tragedije par je kupio igračku malom susjedu

Nikola Kovačević
Foto: Facebook
1/5
13.04.2016.
u 22:30

Aleksandar Kusalović dva je dana bio u komi, a u srijedu je preminuo. Nikoli Kovačeviću određen je pritvor kako ne bi ponovno divljao cestama

Tragedija na Kvatriću u srijedu prijepodne dobila je još jedan tužni epilog – u 11.05 sati na postelji KBC-a Zagreb nakon dvodnevne borbe liječnika preminuo je Aleksandar Kusalović (67), suprug Ljiljane Kusalović (61) koja je poginula kad je na nju naletio Nikola Kovačević (26). Kusalović je odmah nakon nesreće u komi i s ozljedama glave, mozga, prsnog koša, pluća, rebara, kralježnice, trbuha, jetre i obje noge odvezen u bolnicu.

– U nedjelju navečer sjedili smo svi zajedno na kavi, smijali se i razgovarali o svemu i svačemu. Nakon toga otišli su u Zagreb jer je Aleksandar u zadnje vrijeme često bio bolestan pa je trebao obaviti nekakve pretrage. Čula sam se s njima u ponedjeljak, kazali su mi da je sve u redu i da su susjedinu djetetu kupili igračku, a jutro poslije čula sam za nesreću – prepričava susjeda koja je u Dubrovniku dugo godina živjela u stanu pokraj bračnog para. Kovačević je kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće, za što može dobiti između 3 i 12 godina zatvora, te za nepružanje pomoći, za što je predviđena kazna od jedne do tri godine zatvora.

U srijedu poslijepodne završio je u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

>> Preminuo 67-godišnjak na kojeg je na Kvatriću naletio pijani mladić

Komentara 18

OK
okus
23:20 13.04.2016.

Taj treba dobiti 30 godina. Dvoje ljudi je usmrtio. A one koji su do sada odnosno nisu reagirali njih treba osuditi. Koliko puta je već do ovog slučaja divljao? I uvijek je bio na slobodi. Evo sad rezultata.

Avatar kravata
kravata
22:41 13.04.2016.

Zalosno i nepopravljivo na zalost ponovljivo jer se ne kaznjavaju ovakvi pocinitelji.

LE
leapozd
23:35 13.04.2016.

Žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije