Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stjepan brdarić

Prijavio se na policiju i nije se vratio doma

igor loborec
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/3
23.05.2013.
u 14:42

Stjepan Brdarić vratio se kući u ranim jutarnjim satima, nakon čega nije dugo bio sa suprugom nego je odmah otišao u postaju

Nakon što je u srijedu ujutro napisao oproštajno pismo, uzeo pištolj i otišao od kuće, Stjepan Brdarić (55) se u četvrtak rano ujutro vratio kući, nakon čega je otišao u policijsku postaju u Samoboru. Brdarić, koji je kao vozač kamioneta uz Igora Loborca (26) optužen za smrt Patrika Puljića (8) i njegova oca Darija (36) koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći na zagrebačkim Sveticama u prosincu prošle godine, u srijedu ujutro trebao se pojaviti na Općinskom kaznenom sudu, ali ondje nije došao.

- Ništa nije upućivalo na to da bi mogao pobjeći od kuće, mislila sam da ide na sud, a nakon što se ondje nije pojavio i kada sam pronašla oproštajno pismo pomislila sam da se dogodilo ono najgore. Sva sreća, u četvrtak ujutro je došao doma, doručkovao i otišao u policiju. Tamo je boravio oko pet minuta, no nakon prijave ponovo se nije vratio doma.

Zabrinuta supruga Stjepana Brdarića u kontakt s njim stupila je u četvrtak kasno poslijepodne kada joj je napokon odgovorio na poziv.

- Nakon ispitivanja sam otišao kod prijatelja, nemoj se ništa brinuti, kasnije ću doći kući - kratko joj je rekao preko mobitela.

Tužiteljstvo je za Brdarića predložilo kaznu zatvora u trajanju od dvije godine.

>>Nestao vozač optužen za smrt oca i sina na nogostupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije