Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na novinara

Pretukli Željka Peratovića zbog osvete?

Željko Peratović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.05.2015.
u 22:32

Nakon napada, trojac je otišao, a Peratović je pozvao policiju i završio na obradi u karlovačkoj Općoj bolnici gdje je oko 22 sata pušten kući uz pratnju policije

Željka Peratovića, slobodnog novinara, danas su oko 19 sati pretukla na kućnom pragu u kući u Luki Pokupskoj kod Karlovca trojica napadača. Kako doznajemo, napadači su ga vidjeli ispred kuće, nakon čega su ga uhvatili i uvukli u kuću i istukli.

Peratović je, po načinu na koji su pričali, ocijenio da su pijani, a jedan se od njih i predstavio, te je, kako je rekao, spominjao šljunčarenje. Nakon napada, trojac je otišao, a Peratović je pozvao policiju i završio na obradi u karlovačkoj Općoj bolnici gdje je oko 22 sata pušten kući uz pratnju policije koja istražuje slučaj i traga za napadačima.

Podsjetimo, Peratović je u Pokupskoj Luci poznat po tome što je USKOK-u podnio kaznenu prijavu protiv Hrvatskih voda i Grada Karlovca zbog klizišta na obali Kupe koje se nalazi ispod njegove kuće i ugrožava je.  No, Peratović ne vidi konkretan razlog zbog kojeg bi bio napadnut.

>> Novinar godine za 2014. Branko Mijić iz Novog lista

Komentara 18

IV
ivanbili25
22:47 28.05.2015.

Komentirao je ovaj novinar u zadnje vrijeme često udbu, Perkovića, Mustača, njihovo financiranje itd.

Avatar alojzijelojzek1967
alojzijelojzek1967
23:09 28.05.2015.

UDBA je Hrvatska sudba. Do kad?

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
23:01 28.05.2015.

U D B A u raspadu i odlasku, teško im pada poraz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije