Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Pretukao suprugu pa se s pištoljem zatvorio u kafić prijeteći da će se ubiti

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.09.2015.
u 13:19

Sve je počelo u petak oko 23.30 kada je 41-godišnjak u svom stanu bio nasilan prema supruzi i djeci

Splitska policija privela je 41-godišnjaka koji je u petak kasno navečer prvo pretukao suprugu, a zatim je s pištoljem otišao do jednog kafića u koji se zatvorio, prijeteći da će se ubiti. Sve je počelo u petak oko 23.30 kada je 41-godišnjak u svom stanu bio nasilan prema supruzi i djeci. Ženu je više puta udario, a u jednom trenutku joj držeći oružje u ruci, zaprijetio i da će je ubiti. Potom se udaljio iz stana, a nakon što je policija obaviještena o događaju, 41-godišnjak je nađen u jednom kafiću u Dubrovačkoj ulici.  

Policajci su mu pokušali prići, no on se, s oružjem u rukama, zatvorio u kafić.  Uperio je pištolj u policajce prijeteći da će pucati, a nakon toga je pištolj prislonio sebi na glavu, prijeteći da će se ubiti. Na mjesto događaja je pozvana i interventna policija, a nakon mučnih pregovora,  41-godišnjak je oko 3 sata pustio policajce da uđu u kafić. Predao  im  je pištolj, nakon čega je uhićen.

Priveden je na ispitivanje, a nije  priopćeno je  li bio alkoholiziran te je li od ranije zbog nasilja u obitelji poznat policiji.

>> Uhićen nasilnik koji je pet godina zlostavljao suprugu pred djetetom

Komentara 4

Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:18 05.09.2015.

A da je ona imala ono "hladno oruzje" (Suzavac) zapljenjen onom njemcu i kojeg smo jos kaznili, nebi se mozda sve to skupa ni dogodilo. Ali mi toleriramo nasilnike i kaznjavamo one koji se brane!

DD
ddragutin
16:40 05.09.2015.

Prijeteči da če se ubiti? zašto je stao na tome, koga briga ako se ubije

ZA
zambezi
14:23 05.09.2015.

Da je to ucinio ženi bi uljepsao buducnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije