Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traumatično iskustvo

Pretučena konobarica ponovno završila u bolnici

silovanje
Foto: ilustracija
21.09.2014.
u 11:17

Ova mlada Slavonka došla je u Dubrovnik kao šesnaestogodišnjakinja, upisala je trgovačku školu i ima namjeru završiti i 4. razred srednje. Čitavo to vrijeme je radila i brinula se za sebe

Anamarija Marčinko, devetnaestogodišnja Vinkovčanka koja je napadnuta i verbalno i fizički na svom radnom mjestu, sinoć je, usprkos sugestiji liječnika na hitnoj, odbila hospitalizaciju i izabrala je kućnu njegu. No, kako je vrijeme odmicalo, njoj je bilo sve lošije, tako da je sinoć ponovno odvezena u bolnicu, javlja dubrovnik.net

Anamarija je u stanju potpunog šoka i kako je postajala svjesnija svega što se sinoć dogodilo, bilo joj je sve gore i gore. Doživjela je strašno traumatično iskustvo - kazuje njena prijateljica koja o djevojci ima samo riječi hvale.

Ova mlada Slavonka došla je u Dubrovnik kao šesnaestogodišnjakinja, upisala je trgovačku školu i ima namjeru završiti i 4. razred srednje. Čitavo to vrijeme je radila i brinula se za sebe.

No, ozbiljna i odgovorna, dosta je pomagala i svoju obitelj u Vinkovcima, majku i dva brata.

Podsjetimo, u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Frana Supila u Pločama  50-godišnji Pero Vukasović zvani Peca pretukao je u petak navečer 19-godišnju djevojku Anamariju Marčinko na radnom mjestu.

 - Govorio mi je da sam k...a, pitao gdje sam bila '91. te kako on ovdje živi već 20 godina i kako ga nitko neće tjerati iz kafića, ispričala je potresena djevojka koja tvrdi kako se prepirka događala ispred samog kafića.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Konobaricu (19) lupio šakom u glavu i pitao je gdje je bila '91

Komentara 18

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
12:47 21.09.2014.

radnicu na radnom mjestu pretukao besposličar i klošar...sindikati bi trebali reagirati,gdje je bio poslodavac...kao po običaju u hrvatskim kafićima i restoranima nikad nema vlasnika, bog zna gdje su oni...ne traži se od njih da organiziraju, dirigiraju posao i nadgledaju radnike kao što to vlasnici rade na zapadu, ali barem bi trebali biti prisutni

DU
Deleted user
12:29 21.09.2014.

Sada ga treba tužiti i tražiti odštetu pa neka se nauči lijepom ponašanju. Pored toga sve se desilo na radnom mjestu pa bi i poslodavac trebao da plati odštetu.

Avatar El Indio
El Indio
13:03 21.09.2014.

A za onu pretucenu staricu u Zagrebu treba lijepo zaboravit zato sto je nije tresno pravi lik da se o tome pise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije