Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijednost pola milijuna kuna

Pretreseno više od 50 osoba u najvećoj zapljeni droge u PU Osječko-baranjskoj

droga
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
06.05.2016.
u 11:40

Oduzeto je, među ostalim, četiri i pol kilograma marihuane,više od 130 tableta ectasyja, oko 17 grama kokaina te 70 grana amfetamina, 9 tableta LSD-a...

Čak 36 osoba kazneno je prijavljeno zbog zlouporabe droga, a od njih je 15 privedeno pritvorskom nadzorniku u Osijeku. Kriminalističko istraživanje obuhvaćalo je ukupno 90 osoba u Zagrebu, Splitu i Osijeku, a završnica se dogodila od 3. - 5. svibnja. 

Pretreseno je na desetke vozila i automobila, a policija nije htjela otkriti točan broj, ali riječ je o više od 50 osoba.

Oduzeto je, među ostalim, četiri i pol kilograma marihuane,više od 130 tableta ectasyja, oko 17 grama kokaina te 70 grana amfetamina, 9 tableta LSD-a...

Najveća je to zapljena ove godine u PU Osječko-baranjskoj. Vrijednost oduzete droge procjenjuje se na pola milijuna kuna. 

Doslovno sve ustrojstvene jedinice ove PU bile su angažirane. Neki od počinitelja od ranije su poznati po policijskim kaznenim djelima, kazao Ivan Canecki, voditelj0Odjela kriminalitet droga.

>> Palo 16 članova narko-lanca, među njima i jedna djelatna vojna osoba, ali i policajac

Ključne riječi

Komentara 1

SU
subara
12:07 06.05.2016.

kada podijelis to malo drogice na toliko ljudi.neki nisu imali sto za pusiti. sramota cim se policija bavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije