Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovljeni postupak

Pretraga Marićeve kuće bila nezakonita

Zlatko Marić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.09.2014.
u 08:00

Ako padne optužba protiv vlasnika zaštitarske tvrtke za nezakonito držanje oružja, ne prijeti mu više opasnost gubitka licencije

Nakon saslušanja svjedoka pretrage u ponovljenom postupku, zagrebački sudac Vjeran Blažeković izdvojio je iz spisa zapisnik o pretrazi kuće Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske kuće Sokol Marić, na Pantovčaku 190, iz srpnja 2012., te potvrde o oduzimanju oružja kao nezakonite dokaze.

Ako odluku potvrdi Županijski sud, protiv Marića će otpasti optužba za nezakonito posjedovanje oružja. Policija je 2012. imala nalog za pretragu Marićeve kuće na Pantovčaku 190, u kojoj nisu našli ništa, dok su nekoliko automatskih pušaka našli u kući na broju 188, koja je vlasništvo Marićeve žene i za koju nisu imali nalog za pretragu.

No, tužiteljstvo će se zasigurno žaliti na odluku o izdvajanju naloga za pretragu. Mariću se sudi i da je zaprijetio odvjetniku Peri Lozici 5. srpnja 2012. nezadovoljan što je Lozica prijavio njegove djelatnike zbog neovlaštena snimanja u kući u kojoj je Lozica živio s Nevijom Dellale.

>>Mariću još prijeti gubitak licencije zbog optužbe za držanje oružja

>>Marić: Nemate nalog. Policajac: Nema veze!

>>Zlatko Marić tvrdi da ilegalno oružje ne pripada njemu, nego ocu

Komentara 7

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
20:39 01.09.2014.

Bravo hrvatsko Krivosuđe!

DU
Deleted user
09:00 02.09.2014.

Pa kako je netko uopće mogao i pomisliti da bi osoba s ovakvim nedužnim, dječačkim licem mogla nezakonito posjedovati oružje ?

JA
james49
09:10 02.09.2014.

Kao da je nešto drugo i bilo za očekivati od našeg ''pravosuđa''.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije