Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dva tjedna kome

Preminuo Nikola K. (20) kojega je brutalno istukao Joško B. K. (33)

Split, bolnica
Foto: Ilustracija: Miranda Cikotic/PIXSELL
01.12.2015.
u 12:37

Nasilnik je uhićen istoga dana i u istražnom je zatvoru, a kazneno djelo za koje ga terete, pokušaj ubojstva, sada će se prekvalificirati u ubojstvo.

U splitskoj je bolnici preminuo je Nikola K. (20), kojega je 18. studenoga ove godine istukao Joško B. K. (33) iz Solina i teško ga ozlijedio. Nasilnik je uhićen istoga dana i u istražnom je zatvoru, a kazneno djelo za koje ga terete, pokušaj ubojstva, sada će mu se prekvalificirati u ubojstvo.

Nikolu K., nakon što ga je ozlijedio, u bolnicu je zajedno s još jednim muškarcem, dovezao Joško B. K. Liječnici su konstatirali nagnječenje zatiljnog dijela glave, nagnječenje lijeve očne duplje i arkade te subduralni hematom s obilnim krvarenjem između mozga i očne duplje. Slučaj su prijavili policiji, koja je počinitelja zatekla u krugu bolnice, u automobilu Škoda Fabia kojim je dovezao ozlijeđenog. Pokušao je pobjeći, ali nije mu uspjelo.

Zbog čega je Joško B. K. u vozilu na području Stobreča, brutalno pretukao Nikolu, nije razjašnjeno. Njih su dvojica, navodno, bili prijatelji. Joško B. K. ima debeli kazneni dosje zbog niza kaznenih djela, među kojima su i ona s elementima nasilja.

>> Starica (74) i mladić izudarali palicama 75-godišnjaka pa ga opljačkali 

>> Sarajevski lutalica Barni već 10 dana skita se i po Zagrebu

Komentara 25

PS
ps25
13:08 01.12.2015.

Pocivao u miru Bozjem! O drzavo moja, ima debeli kazneni dosje i hoda uokolo. Dokle ces covjece dizati ruku na bliznjega? Pokaj se da ti dobri Bog oprosti

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
13:08 01.12.2015.

40 odmah, bez razmisljanja. za ovo ne treba ni postupak. sve se zna.

Avatar Peterančan
Peterančan
13:33 01.12.2015.

Takvima treba odrezati noge u koljenima i ruke u laktu, pa pustiti nek žive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije