Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Preminuo muškarac ozlijeđen u prometnoj nesreći

hitna pomoć
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
28.11.2015.
u 23:21

Prometna nesreća dogodila se danas prijepodne na Jadranskoj magistrali istočno od Splita blizu hotela Lav Le Meridien

U splitskoj bolnici preminuo je muškarac od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u danas prijepodne dogodila na Jadranskoj magistrali istočno od Splita u blizini hotela "Lav Le Meridien" , u kojoj je na mjestu smrtno stradala jedna osoba, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

To je bila druga prometna nesreća ovoga tjedna na dionici Jadranske magistrele Split - Omiš. Prije tri dana u Dućama kod Omiša u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Dionica Jadranske magistrale između Splita i Omiša jedna je od najprometnijih u Hrvatskoj.

>>Jedna poginula i jedna ozlijeđena osoba u nesreći kod Splita

Komentara 1

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:40 29.11.2015.

ide mi na jetra kako glas koncila što iz nesposobnost jer su kupili diplome i dobili posao preko rodijaka, što iz urođene mostarske želje da se drugima nanese zlo i da drugi pate, ne napišu cijelu storiju. ispada kao da se eto slučajno dogodila nesreća - kao da se milijun puta do sada nije vozilo alkoholizirano i teroriziralo normalne vozače koji poštuju zakone, ispada kao da agresivni vozači uopće ne postoje i kao da organ reda radi svoj posao cijelo vrijeme i kažnjava agresivce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije