Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA

Preminula djevojčica na koju je naletio automobil na pješačkom prijelazu

nesreća
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
06.02.2016.
u 15:34

Prevezena je u KBC Rijeka gdje je podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu, ali je podlegla teškim ozljedama

Djevojčica koja je teško ozlijeđena u naletu automobila na pješačkom prijelazu jučer u Kostreni, preminula je jutros u riječkom KBC-u unatoč naporima liječnika i hitnom operativnom zahvatu, javila je primorsko-goranska policija.  

Dok je pretrčavala kolnik preko pješačkog prijelaza, u petak oko 14 sati, na djevojčicu je automobilom naletio 62-godišnji vozač iz Brušana pokraj Gospića. Prevezena je u KBC Rijeka gdje je podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu, ali je podlegla teškim ozljedama jutros oko 7 sati.

>> Preminula djevojčica (14) u koju je udario autobus u srijedu kod Osijeka

Komentara 9

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:29 06.02.2016.

14 godina, ode od roditelja...užas živi

DU
Deleted user
16:05 06.02.2016.

Koja tragedija! Dijete.... Ali, znam jako dobro taj dio, taj ''potez'' ceste. To je sve jako pregledno. Nije mi jasno....

KS
krao_sam
15:50 06.02.2016.

Prica se da je gospodin prvo isao pogledat auto pa onda nesretno dijete. Pocivaj u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije