Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN KRAJ

Preminuo dječak koji je pao s petog kata zgrade u Splitu

Split: Zgrada s čijeg je petog kata dječak pao kroz prozor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
22.03.2017.
u 18:19

Liječnici su se grčevito borili za njegov život, više su ga puta reanimirali, ali na žalost, na koncu je izgubio bitku.

Devetogodišnji dječak koji je pao s prozora s petog kata zgrade na splitskoj Brodarici preminuo je u srijedu oko 13 sati u splitskom KBC-u. Kako neslužbeno doznajemo, stanje mu se jako pogoršalo tijekom noći s utorka na srijedu.

Liječnici su se grčevito borili za njegov život, više su ga puta reanimirali, ali na žalost, na koncu je izgubio bitku. Dječak je u nedjelju oko 21 sat pao s prozora obiteljskog stana, s visine veće od 15 metara.

Zadobio je teške tjelesne ozljede glave i prsišta. Liječio se na dječjoj Jedinici intenzivnog liječenja, bio je priključen na respirator i u stanju inducirane kome. Stanje mu je bilo teško, ali liječnici su se nadali da će se mladi organizam ipak početi oporavljati, međutim stanje mu se iznenada pogoršalo i, nažalost, umro je.

>>Borba za život u splitskom KBC-u: Dječak (9) pao s 5. kata, životno je ugrožen

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crv od porculana
crv od porculana
20:34 25.03.2017.

nije pao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije