Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDBREG

Preklopnim nožem ubo policajca u prsa, uhićen zbog pokušaja teškog ubojstva

bodež
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
24.06.2016.
u 13:21

Policija je stigla nakon dojave o nasilničkom ponašanju 67-godišnjaka prema 69-godišnjoj supruzi

Muškarac iz Ludbrega star 67 godina uhićen je zbog pokušaja teškog ubojstva policijskog službenika. Kako se sumnja, jučer oko 12.30 sati u dvorištu obiteljske kuće u Ludbregu napao je 40-godišnjeg policijskog službenika PP Ludbreg, koji je zajedno s kolegicom stigao nakon dojave o nasilničkom ponašanju 67-godišnjaka prema 69-godišnjoj supruzi.

– Tom je prilikom bez ikakva povoda preklopnim nožem nanio policijskom službeniku ubodnu ranu u predjelu prsa – izvijestili su danas u PU varaždinskoj. Ozlijeđenom je policajcu pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Po završetku kriminalističkog istraživanja  67-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.

>> Žena ugrizla policajca za ruku

>> Ženu optužili za napad na policajca – grudima!

Komentara 4

OB
ObrenM
14:54 24.06.2016.

Ovoga treba najostrije osuditi, a sa druge strane se vidi sposobnost Orepicevog kadra.

IB
istina_boli
22:03 26.06.2016.

E, ako je ovaj noz na slici preklopan, onda ce i slijepci progledati. Kakav je to pajkan, ako se ne zna zastiti od napadaca sa nozem, kakvu je on obuku zavrsio? Zar ne bi pajkanove ruke trebale biti hladno oruzje? U kakvom je jarku taj pajkan pronasao svoju diplomu? Ako taj pajkan nije u stanju da zastiti sebe, kako ce tek da zastiti bilo koga drugog?

Avatar fenixem
fenixem
14:20 24.06.2016.

Veceras mokrim novinama ga izmlatit,a sutra rano u samicu na duze vrijeme!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije