Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pod istragom

Požar na Bajakovu: Policajci suspendirani zbog smrti imigranta

Bajakovo požar
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
30.03.2015.
u 23:30

Očevid - Zbog požara na Bajakovu pod istragom svi koji su taj dan radili

Dva policajca s graničnog prijelaza Bajakovo suspendirana su i udaljena s dužnosti do daljnjeg jer se sumnja da su njihovi propusti doveli do požara u kojem 27. ožujka jedan sirijski emigrant smrtno stradao, dok su trojica bila teže ozlijeđena.

U požaru je lakše ozlijeđeno i osam policajaca. Kako neslužbeno doznajemo, policajci su suspendirani zbog određenih nepravilnosti uočenih tijekom istrage koja se provodi nad svim policajcima koji su 27. ožujka radili na Bajakovu. Želi se utvrditi i kako se kod Sirijaca, koji su bili zatvoreni u prostoriji za smještaj uhićenika, našao upaljač ili šibice kojima su izazvali požar.

Naime, Sirijci su bili uhićeni 12 sati prije požara te su sve to vrijeme proveli unutar malograničnog prijelaza Bajakovo. Policajci su ih trebali detaljno pretražiti prije no što su ih pritvorili u prostoriji u kojoj je izbio požar. Ta je prostorija pod 24-satnim videonadzorom pa se treba utvrditi i kako požar nije uočen prije nego što se razbuktao.

>>Policajci pod istragom jer nisu oduzeli šibice?

>>'Pozivamo vlasti da učine Hrvatsku otvorenom za izbjeglice prisjećajući se nedavnog rata'

>>Požar na Bajakovu: Poginuo Sirijac, ozlijeđeno 8 policajaca i 3 uhićenika

Komentara 4

Avatar navijač
navijač
18:17 31.03.2015.

Uvjek su krivi oni naj niži u hijerarhiji, autor članka je " zaboravio" napisati i to da je sindikat policije zatražio ostave Dominića i Ostojića .

MX
Mister X
00:25 31.03.2015.

Ta je prostorija pod 24-satnim videonadzorom """""" pa se treba utvrditi i kako požar nije uočen prije nego što se razbuktao"""""""""""""""" Ako je pod video nadzorom onda se već sad dobro zna i vidi o čemu je rijeć.....

OB
ObrenM
00:51 31.03.2015.

Tek sada objavljuju ono sto je i najveci laik odmah znao.Da slucaj nije izazvao veliku paznju javnosti,moguce da bi "istraga" ustanovila,da je do pozara doslo radi kvara na el. instalacijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije