Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredno stanje

Požar iznad Slanog još nije ugašen, izgorjelo 200 hektara zemlje

Požar iznad Slanog
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
26.07.2016.
u 20:00

''Požar je još uvijek aktivan. Grub je teren. Na terenu je 70 vatrogasaca, a bila su nam i dva zračna traktora i dva kanadera", rekao je Stjepan Simović, vatrogasni zapovjednik

Još uvijek gori na brdu Neprobić iznad Slanoga, a u požaru koji je buknuo u ponedjeljak navečer  dosad je izgorjelo oko 200 hektara makije i niskog raslinja,  potvrdio je u utorak vatrogasni zapovjednik Dubrovačko-neretvanske županije Stjepan Simović.

Požar je buknuo u ponedjeljak u večernjim satima i još nije ugašen.Kuće nisu ugrožene.

''Požar je još  uvijek aktivan. Grub je teren. Na terenu je 70 vatrogasaca, a bila su nam i dva zračna traktora i dva kanadera. Izgorjelo je dosad oko 200 hektara'', rekao je Simović. Na terenu su vatrogasci DVD-a Slano, Majkovi, Putnikovići, Ston, ali i JVP Konavle, JVP Mljet, JVP Dubrovački vatrogasci te Državna interventna vatrogasna postrojba. 

>> Požar prijeti deset tisuća domova blizu Los Angelesa, evakuirane tisuće ljudi

Komentara 6

IS
IstvanSerekesz
23:14 26.07.2016.

Izgorilo 200 ha zemlje???? Jel misli na zemlju kao državu ili što......

Avatar imotska115
imotska115
23:37 26.07.2016.

Nikad nisam cuo da zemlja moze zgorit od pozara.

Avatar djerkov
djerkov
22:55 26.07.2016.

Aj da i to naučim, da zemlja gori...do sad je najčešće gorila šuma i svakojako raslinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije