Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽARI JOŠ AKTIVNI

Policija zbog sumnje u podmetanje požara na ispitivanje privela nekoliko osoba

vatrogasci
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/8
23.08.2016.
u 21:54

Jadranska magistrala, koja je bila zatvorena dva sata, u međuvremenu je otvorena

Požar koji je malo poslije 13 sati planuo u borovoj šumi između Jadrtovca i Žaborića na šibenskom području blokirao je promet Jadranskom magistralom koja je dva sata bila zatvorena, a vatra se preko ceste proširila prema kućama i pješčanoj plaži u Žaboriću, rekao je za Šibenik.in Volimir Milošević, zapovjednik JVP Šibenik.

Magistrala je u međuvremenu otvorena. I dalje su aktivna dva požara na području Žaborića i Mučića prema Brodarici. Kuće su obranjene, no i dalje gori gusta borova šuma na nepristupačnom terenu, pa vatrogasci probijaju puteve kako bi se što više približili vatri. Područje od Žaborića prema Primoštenu ostalo je bez struje još u popodnevnim satima.

Policija je tijekom dana privodila na ispitivanje nekoliko osoba zbog sumnje da su požari koji od jutros gore na šibenskom području podmetnuti.

>> Na području Šibenika 10 požara, vatrogasci ozlijeđeni kad ih je zahvatila vodena bomba

>> Pune ruke posla za vatrogasce: Bura lomila stabla po Splitu i okolici, planuli i požari

Komentara 8

77
777CRO
22:11 23.08.2016.

SDP - jovanovic/ stevanovic puoniri ... Ko želi da uništi hrvatsku drzavu ??? Ko nikada nije želio hrvatsku drzavu ? Ko je štiti Perkovica / Mustaća ? Koliko je joszlocinaca u SDP partiji?

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:14 23.08.2016.

Mislim da je konačno došlo vrijeme da se takve tretira kao teroriste.

OB
ObrenM
19:09 23.08.2016.

Gori gusta borova suma kojoj trebaju desetljeca da se obnovi a nestane u par sati.Covjeku na ovo dodju suze na oci a razni manijaci poput onog zadnjeg dvadesetogodisnjaka se stite od ociju javnosti a kazne manje nego za neregistrirano vozilo.U Sibeniku i okolici gori oko 18 pozara sto samo nenormalan covjek moze smatrati "slucajnoscu".Vjerovatno da u svim strankama postoje piromani kada su propisali ovako sramotno niske kazne.Ovakova nedjela bi trebalo kaznjavati kao djelo protiv drzave i puka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije