Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Potukla se s bratom i zatukla ga metlom

Karlovac sud
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
09.02.2016.
u 17:14

Riječ je o slučaju iz lipnja prošle godine kada se žena, pod utjecajem alkohola, u zajedničkoj obiteljskoj kući u mjestu Srb u Lici potukla s mlađim bratom. U namjeri da ga ubije, zadala mu je više udaraca metlom po tijelu i glavi.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu pred karlovačkim Županijskim sudom podnijelo je optužnicu protiv 70-godišnje Ličanke zbog ubojstva osam godina mlađeg brata.

Riječ je o slučaju iz lipnja prošle godine kada se žena, pod utjecajem alkohola, u zajedničkoj obiteljskoj kući u mjestu Srb u Lici, potukla s mlađim bratom. U namjeri da ga ubije, zadala mu je više udaraca metlom po tijelu i glavi.

Brat, koji se u rodnu kuću vratio iz Srbije, na mjestu događaja umro je od posljedica izljeva krvi u mozgu. Oboje su imali problema s alkoholom, a svađu u kući kobnog su dana prijavili susjedi.

>> Pijana zatukla brata koji se vratio iz Srbije

Komentara 13

Avatar babas
babas
19:19 09.02.2016.

Pijana Anka partizanka sa željeznom metlom! Tko je rekao da su žene slabiji spol?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:21 09.02.2016.

partizanska posla.

OB
Objektivno...
19:38 09.02.2016.

Kriza je pa se nema za usisavač...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije