Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suprug Ranko je nestao

VIDEO Potraga za ubojicom iz Dalja: Golu i krvavu susjedu našli na podu kuće

Dalj
Foto: Marko Mrkonić/PIXSELL
1/13
14.07.2016.
u 20:36

Za Ranka Dalića susjedi kažu da se zbog psihičkih tegoba nekoliko puta liječio u Popovači. U potrazi za njim, policija je danas ''češljala'' Dalj

Tijelo Milomirke Lalić (46) iz Dalja kod Osijeka, na podu, posve u krvi, pronašli su susjedi u njezinu domu u Ulici Josipa Astaloša 100 oko 10.30 sati.

Stravičan prizor prvi je ugledao Luka Šolak, kojega su zabrinuti mještani, pred očima policije, kroz prozor “ubacili” u kuću, “u izvidnicu”.

Susjedi iščupao kosu

– Ležala je na podu, potpuno razodjevena, krvi je bilo posvuda oko nje. Po sobi su bile razbacane neke krpe, sigurno se borila. Jedva sam izašao od šoka – opisao nam je Šolak. Nikakvo oružje nije uočio uz tijelo, no neslužbeno se govori kako je najvjerojatnije izbodena nožem. Milomirku Lalić u selu su zvali Lela, a susjedi su je posljednji put vidjeli u srijedu oko 13 sati. Iste su joj večeri kucali na vrata. Zvali su je potom telefonom, no ni ona ni suprug joj Ranko (52) nisu odgovarali. Danas ujutro zvali su policiju.

– Policajac nije smio provaliti pa smo se dosjetili da se ja, kao najsitniji, provučem kroz prozor – prepričava Šolak. Istodobno je nestao žrtvin suprug Ranko, za koga susjedi kažu kako se zbog psihičkih tegoba nekoliko puta liječio u Popovači. U potrazi za njim policija je jučer cijeli dan “češljala” Dalj jer vjeruju kako bi mogao nešto više znati o strašnom zločinu. Ranko je radio na željeznici, a lani je dobio otkaz i otpremninu. – Kada uzima terapiju, nije neugodan ni nasilan prema mještanima. Lela i ja smo svaki dan pile kavu, sjedio bi i on s nama, ali ne bi progovorio ni riječi. Baš je to što stalno šuti u zadnje vrijeme smetalo Leli pa ga je ispitivala, ali bi joj odgovorio: “Ne boj se, stabilan sam.” Ona se stvarno borila za njega i pazila ga – govori nam susjeda Mira Orlić. Na liječenju je, koliko zna, posljednji put bio prije dvije godine. No, Ranka po dobru ne pamti susjeda Dobrila, koju je on iznenada – pretukao.

– Napao me u mojoj kući i tražio novac. Dala sam mu koliko sam imala, a on je počeo bacati stolce na mene, zgrabio me i bacio na ogradu u dvorištu. Iščupao mi je kosu, po travi smo je skupljali – prisjeća se Dobrila.

Kći upravo otišla u Kanadu

A nesretna je Lela, kažu susjede, bila vrijedna i pomagala cijelom selu – nije bila zaposlena, ali je sadila vrt i služila starije.

Mlada se udala, a s Rankom ima kćer Sanju koja je baš prije nekoliko dana otputovala k suprugu u Kanadu.  

>>FBI nakon gotovo 45 godina odustaje od jednog od najtajanstvenijih slučajeva

>>Monstrum silovao i ubio djevojčicu: Mislili da ju je prodao kako bi vratio dugove

Komentara 6

BB
bozo boric
21:20 14.07.2016.

.. institucije krive za smrt nesretne žene

ZE
zeky
22:56 14.07.2016.

Opet psihijatrija na djelu i ubojstva onih koji su se "liječili". Treba ispitati malo njihove metode liječenja jer previše pune stranice novina po cijelom svijetu ovakvi i slični slučajevi, a i teroristi su njihov proizvod.

DU
Deleted user
23:26 14.07.2016.

Dalj pokraj Osijeka??? a da nije možda Dalj pokraj Borova sela poznatog četničkog sela???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije