Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poreč:

Nasilnik pritvoren zbog prijetnji i pucanja iz automatske puške

policija
Filip Brala/PIXSELL
02.12.2016.
u 14:30

Nakon dojave, intervenirala je policija, a policijski službenici su na mjestu događaja pronašli 204 komada različitog streljiva, dvije automatske puške, četiri okvira za puške...

Zbog prijetnje, ispaljivanja nekoliko hitaca u zrak iz automatske puške te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari djelatnici porečke policije priveli su 41-godišnjeg muškarca iz Poreča, izvijestila je u petak istarska policija.

U policijskom pritvoru u petak ujutro završio je 41-godišnjak iz Poreča nakon što je u dvorištu obiteljske kuće prijetio 58-godišnjakinji i pucao iz automatske puške, a policija je kod njega pronašla aresenal oružja i streljiva.

Prema policijskom izvješću on je u srijedu u jutarnjim satima u dvorištu kuće u Lindarskoj ulici u Poreču prijetio 58-godišnjakinji, navodno majci, te je u zrak ispalio nekoliko hitaca iz automatske puške. Nakon dojave, intervenirala je policija, a policijski službenici su na mjestu događaja pronašli 204 komada različitog streljiva, dvije automatske puške, četiri okvira za puške, jedan tromblonski dodatak i jednu praznu čahuru.

Pretragom kuće i kamp prikolice, koje 41-godišnjak koristi, pronađeno je još 128 komada streljiva, prigušivač i spremnik za automatsku pušku sa 16 komada streljiva.

Porečka policija, nakon provedenog kriminalističkog istraživnja, prijavila ga je za prijetnju te nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavu oružja i eksplozivnih tvari pa je u petak predan pritvorskom nadzorniku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije