Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZAGREBU

Prevrnuo se policijski kombi. Četiri osobe ozlijeđene

kombi
Foto: Čitatelj
1/15
22.11.2014.
u 16:20

Nesreća se dogodila u Vlaškoj ulici u centru Zagreba

Policijski kombi prevrnuo se danas u Vlaškoj ulici u Zagrebu, na uglu s Derenčinovom. Iz policije su nam potvrdili nesreću. Prema prvim informacijama, ozlijeđene su četiri osobe, no zasada nije poznata težina njihovih ozljeda.

Kombi je odvalio hidrant zbog čega je ulica preplavljena vodom.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Jedan je korisnik Twittera objavio kako je kombi jurio pod sirenama, pun interventnih policajaca. Drugi korisnik napisao je da je kombi išao prema Maksimiru. Moguće je da je kombi jurio prema maksimirskom stadionu, gdje se danas trebao održati derbi Dinamo - Hajduk, a koji je otkazan.

 

 

>> Kombi naletio na policijski auto na Ilici pa prekinuo promet

Komentara 41

Avatar Feniks
Feniks
15:58 22.11.2014.

Je li nakon ovoga vozač alkotestiran?

Avatar oracle5
oracle5
16:17 22.11.2014.

"udario" mi se čini preblaga riječ za ovo

KA
kaco
16:24 22.11.2014.

Sigurnost i povjerenje. Sad će smislit izgovor u stilu nismo mi krivi već vozilo jer neposrednim opažanjem utvrdili smo da je naše vozilo samo od sebe krivudalo lijevo-desno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije