Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na kombi

Policija ušla u trag napadačima na rapske nogometaše

Huligani
Foto: DPA/PIXSELL (Ilustracija)
26.01.2015.
u 16:10

Potvrđeno je, međutim da se nad više osoba koje se dovode u vezu s događajem u Rijeci provodi kriminalističko istraživanje

Okolnosti i motiv subotnjeg napada na kombi na riječkoj obilaznici, kada je pred tunelom Trsat u kombi kojim su na utakmicu u Labin putovali juniori malonogometnog kluba iz Raba, ubačeno zapaljivo sredstvo, policija još istražuje.

Potvrđeno je, međutim da se nad više osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem provodi kriminalističko istraživanje. Jedan od mladića iz kombija, 19-godišnjak, koji je bio lakše ozlijeđen, oporavlja se. Osim njega u kombiju su bila još šestorica mladih nogometaša starosti 17 i 18 godine te 34-godišnjak i 51-godišnji vozač. Prema dosad utvrđenom, kombiju je na obilaznici jedan automobil prepriječilo put, drugi je stao iza njega, a potom su iz njih u čas izjurili mladići, razbili bočno staklo na kombiju, otvorili vrata i ubacili dvije baklje, a potom i šakama nasrnuli na Rabljane. Šteta je, procjenjuje se, oko šest tisuća kuna. 

Nakon incidenta počelo se nagađati da su mladi Rabljani napadnuti pogreškom, odnosno da su napadači mislili da je riječ o članovima Torcide.

>>Huligani krvnički napali juniore Raba misleći da su navijači Hajduka!

>>Navijači Hajduka kamenjem napali policiju, ima ozlijeđenih

Komentara 4

BJ
Bjelovar112
16:47 26.01.2015.

objavit javno imena junacina i zabranit im gledanje tekmi na svim sportskim manifestacijama barem na 30 godina neka danas sutra objasne svojoj djeci zasto neidu sa njima na stadion . isto tako ja svoju ne vodim jer da mom djetetu kakav huligan da nesto napravi mogao bi ja svasta napravit .

MA
matildica
19:41 26.01.2015.

bjelovar sve dobro izrečeno ali zaboravljaš da huligani nisu huligani nego nekakvi ultra revolucionari i da imaju potporu crvenih strukturau crvenih struktura

AK
akil
21:25 26.01.2015.

Pa znamo tko živi u Istri i Rijeci.To su djeca onih što se ljute na oslovljavanje Hrvati i Hrvatice,grozno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije