Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OPERIRAO' PO SPINUTU I SKALICAMA

Policija ulovila manijaka koji je napadao žene po Splitu

policija
Duško Jaramaz/Pixsell
20.01.2017.
u 22:39

Policija napominje da još istražuju napad na 48-godišnju ženu 13. siječnja, koja je udarena u vrat.

Splitska policija uhitila je u petak 35-godišnjaka kojega sumnjiči da je u studenom i siječnju napao i izudarao četiri žene, priopćeno je iz policije.

Uhvatili su ga policajci Prve policijske postaje i nakon ispitivanja prijavili po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kako policija navodi u svom priopćenju, sumnjaju da je 35-godišnjak u Splitu, tijekom mjeseca studenog prošle i 17. siječnja ove godine na području gradske četvrti Spinut i Skalice počinio prekršaj na štetu četiri ženske osobe

Policija napominje da još istražuju napad na 48-godišnju ženu 13. siječnja, koja je udarena u vrat.

U studenom su u središtu grada u kratkom razdoblju bile napadnute tri žene. U Teslinoj ulici napadač je 17- godišnjakinju udarao je nogama, a spasili su je prolaznici. Petnaestak minuta kasnije 28-godišnjakinja je dobila udarac šakom u glavu, a u jedan sat nakon ponoći u Zrinjsko-Frankopanskoj ulici žrtva napada bila je 22-godišnjakinja, koja je zbog jakog udarca u glavu zatražila liječničku pomoć. Stanovnici Spinuta su jedno vrijeme u strahu od napada dežurali u kvartu.

>> Policajac osumnjičen da je maloljetnika iskorištavao za pornografiju

Komentara 3

BA
baksi
12:42 21.01.2017.

Di je slika manijaka štite se njegova prava

OB
ObrenM
13:12 21.01.2017.

Bravo za policiju.Treba im dati vece ovlasti kod centriranja kraljeznice,jer je sizifov posao cekati postenu sudsku odluku.Sud nece dozvoliti niti objavu podataka tog monstr....

BR
bratmi
23:32 20.01.2017.

Hrvatska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije