Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mir i dobro

Policija u Opatiji oduzela pirotehnička sredstva

'07.12.2011., Koprivnica - Petarde, prskalice, rakete i druga pirotehnika uskoro ce biti u prodaji, ilustracija. Photo: Marijan Susenj'
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
18.12.2014.
u 12:58

Pronađena pirotehnička sredstva su im oduzeta, a protiv njih su podnijeti optužni prijedlozi sukladno odredbama Zakona o eksplozivnim tvarima

U sklopu akcije „Mir i dobro“ u jednom od opatijskih parkova policija je zatekla dvije osobe mlađe životne dobi kako ispaljuju pirotehnička sredstva.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je saznala kako su upotrebljavali pirotehnička sredstva II. razreda na javnom mjestu i u vrijeme kada je to zabranjeno.

Pronađena pirotehnička sredstva su im oduzeta, a protiv njih su podnijeti optužni prijedlozi sukladno odredbama Zakona o eksplozivnim tvarima.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bebz_zg
bebz_zg
13:36 18.12.2014.

Ovo je vijest??? Klinci pucali petarde? Ajmo napravit javni stup srama za sve klince koji pucaju i izdat im maloljetničke dosjee. Bravo policija i mediji! Ostavite ih tih mjesec dana na miru, barem ce nadglasati ova govna oko izbora

Avatar bebz_zg
bebz_zg
13:37 18.12.2014.

Država za stare nadrkane penzice koja je mladima oduzela sve, pa čak i ovakve sitnice.

Avatar matalan
matalan
16:25 18.12.2014.

jaka slika, piratice za 2 lipe kom,vrapci im se smiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije