Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbo ih nožem

Uhićen dvostruki ubojica iz zagrebačke Dubrave: Zbog ljubavnih razmirica, ubio mu oca i kuma

ubojstvo
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
Autori: Ivana Jakelić, Hina
28.10.2016.
u 08:50

Vlado i Ivica ubijeni su oko 17.30 sati u četvrtak, a njih dvojica inače su kumovi

Jedna je osoba uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je sinoć u obiteljskoj kući u zagrebačkoj Dubravi ubila Vladu P. i Ivicu P.  Sumnja se da ih je ubio hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem. Motiv ubojstva su neriješeni odnosi.

Iz izvora bliskih istrazi doznaje se da su u Ulici Cuglini ubijeni 67-godišnji Vlado Plešej i 42-godišnji Ivica Pilija. Oni su, prema neslužbenim podacima, podlegli višestrukim ubodnim ranama, a njihova tijela prevezena su na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Vlado i Ivica ubijeni su oko 17.30 sati u četvrtak, a njih dvojica inače su kumovi. Mogući motivi ubojstva mogli bi biti u razmiricama koje je D.B. imao sa sinom ubijenog Vlade.

Rodbina ubijenih ispričala je da je 23-godišnji Vladin sin nedavno započeo vezu s bivšom djevojkom D.B. Ta djevojka i D.B. imaju dijete, koje je ona prije nekoliko dana uzela iz vrtića, ne obavijestivši o tome D.B.

On je to shvatio kao neku vrstu otmice, a cijela priča, kako se čulo, prijavljena je i policiji, koja je navodno raspisala potragu za novopečenim ljubavnim parom. Situacija između bivših ljubavnih partnera očito nije riješena na zadovoljavajući način, jer Vladina rodbina tvrdi da je D.B. jučer oko 11 sati više puta prošao njihovom ulicom turirajući vozilo, što je Vladu i njegovu obitelj uznemirilo.

>> Ušao u kuću dvojice kumova, ubio ih nožem pa pobjegao

Komentara 8

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:38 28.10.2016.

Sirotinjo i bogu si teška.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:37 28.10.2016.

A gle kuće, bože sačuvaj sirotinje, važno je da ima 3 katov i polovnog švabu u dovrištu. kako se ljudima da živjeti u svinjcu. Ovo je gore nego Bangladeš.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:13 28.10.2016.

Da nam je sudstvo kako treba biti lik bi trebao odležati bar 25 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije