Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doveden na ispitivanje

Policija privela osumnjičenog za dvostruko ubojstvo u Slavonskom brodu

ubojica, slavonski brod, privođenje, policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
27.10.2016.
u 13:49

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose kaznenu prijavu županijskom državnom odvjetništvu.

Slavonsko-brodska policija uhvatila je muškarca Milana Mitrovića (30) kojeg sumnjiče za ubojstvo dvojice muškaraca u Slavonskom Brodu te je dovršila kriminalističko istraživanje nad njim.

Milan Mitrović doveden je na ispitivanje Franji Kopuniću, zamjeniku županijske državne odvjetnice.

Saslušanje je u tijeku i nakon toga će biti predan istražnom sucu koji će odlučiti o vjerojatnom zahtjevu za određivanje istražnog zatvora.

Policija ga sumnjiči da je u vremenu od 21. na 22. listopada u kući u Ulici Vatroslava Lisinskog ubio 49-godišnjak te da je 24. listopada oko podneva ubio 80-godišnjaka u Reljkovićevoj ulici.

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose kaznenu prijavu županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teškog ubojstva. Osumnjičeni je u srijedu oko 22 sata predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske na daljnje postupanje.

>> Uhićen okrutni ubojica dvojice muškaraca u Slavonskom Brodu

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Ključne riječi

Komentara 6

KA
KaNiDora
13:53 27.10.2016.

Svjesni pripadnik nac. manjine koje su naše blago

MA
macks
15:13 27.10.2016.

Jos je slucajno i Srbin!?

DU
Deleted user
19:31 27.10.2016.

treba mu spalit osinjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije