Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Velike Ludine

Policija prijavljuje vozača kombija koji je usmrtio biciklisticu

policija noć
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
26.10.2016.
u 10:38

Biciklistica, koja na sebi nije imala reflektirajući prsluk, od siline udara je odbačena na cestu. Poginula je na mjestu nesreće.

Sisačko-moslovačka policija kazneno će, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, prijaviti 41-godišnjeg vozača kombija koji je u utorak navečer kod Velike Ludine, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, naletio na 62-godišnju biciklisticu koja je u nesreći preminula.

 Policija je u srijedu priopćila da se nesreća dogodila oko 18,50 sati na nenaseljenom dijelu županijske ceste u mjestu Okoli, kada je 41-godišnji vozač kombija zagrebačkih registracija naletio na 62-godišnju ženu koja je u istom smjeru vozila bicikl.

 Biciklistica, koja na sebi nije imala reflektirajući prsluk, od siline udara je odbačena na cestu. Poginula je na mjestu nesreće.

 Protiv 41-godišnjeg vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, biti će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

> > Automobil naletio na biciklistkinju koja je preminula

Komentara 1

QU
queenbitch
15:39 26.10.2016.

zao mi je covjeka...nije pijan,a kriv je sto u noci nije na vrijeme vidio zenu ninju bez osvjetljenja..njoj pokoj dusi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije