Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojica Vlatka Vidakovića

Policija pretražuje zgradu u kojoj je živio Viktor Tolj

tolj
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/7
26.03.2015.
u 13:14

Jučer su se pojavile informacije kako bi Tolj mogao biti i ubojica nogometne menadžerice Sanje Hap (39

Policija je danas pretražila stambenu zgradu u Karasovoj ulici u kojoj je navodno kao podstanar Viktor Tolj, ubojica osječkog odvjetnika Vlatka Vidakovića, koji je nakon ubojstva presudio i sam sebi.

Jučer su se pojavile informacije kako bi Tolj mogao biti i ubojica nogometne menadžerice Sanje Hap (39). Ta informacija, koja je za sada jedna od mogućih indicija u istrazi brutalnog ubojstva Sanje Hap, danas nije potvrđena iz službenih izvora, no neslužbeno se doznaje da policija taj trag intenzivno istražuje.

Podsjetimo, stanari zgrade u Karasovoj ulici u Zagrebu, gdje je Tolj bio podstanar, svi odreda šokirani su njegovim činom.

- O Bože moj, pa jeste li sigurni da je to on - s nevjericom pita novinare starija gospođa koja živi preko puta stana koji je Tolj koristio zadnje dvije godine. Tek kada je ugledala fotografiju Viktora Tolja iz sudnice otprije nekoliko godina, povjerovala je da je zaista riječ o njezinu prvom susjedu.

- Znate, on je prema meni uvijek bio fin i pristojan. Nitko od susjeda nije previše znao o njemu jer je bio povučen, ali nikad ne bih rekla da bi takvo što učinio - priča Toljeva susjeda. U šoku je i predstavnica stanara koja nam je ispričala da je Tolj uvijek vodio brigu o okolišu i pomagao čistiti dvorište oko zgrade. Međutim, pri izlasku iz zgrade, mladić nam je ispričao da je s Viktorom Toljem imao sasvim drugačije iskustvo.

>> Viktor Tolj izbo Sanju Hap, pa se odvezao u Osijek i ubio Vlatka Vidakovića te sebe?

>> 'Desetak puta mi je zvonio na vrata i urlao da mu smeta preglasna muzika'

Komentara 2

OB
ObrenM
13:45 26.03.2015.

Obzirom da je ostavio oprostajno pismo u komu se nije osvrnuo na ubojstvo menadjerice (ako je to i pocinio) moguce,da se radi o podvojenoj osobi,cemu u prilog govore sve pozitivne ocijene susjeda-osim jedne.Po izjavi doticnog se je zalio na preglasnu muziku,a tko nebi.

OB
ObrenM
13:45 26.03.2015.

Obzirom da je ostavio oprostajno pismo u komu se nije osvrnuo na ubojstvo menadjerice (ako je to i pocinio) moguce,da se radi o podvojenoj osobi,cemu u prilog govore sve pozitivne ocijene susjeda-osim jedne.Po izjavi doticnog se je zalio na preglasnu muziku,a tko nebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije