Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u zagrebu

Auto sletio u Savu, i GSS se uključio u potragu

Sava,sletio auto,Zagreb,potraga
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/37
26.08.2014.
u 21:54

Djelatnici policije i zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe trakom su ogradili područje i detaljno pretražuju nasip i rijeku

Policija, vatrogasci i ronioci pretražuju rijeku Savu pokraj Mosta slobode u Zagrebu. Oko 15 sati PU zagrebačka dobila je dojavu kako je automobil sletio u rijeku te su odmah alarmirane sve službe.

Djelatnici policije i zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe trakom su ogradili područje i detaljno pretražuju nasip i rijeku. Prema posljednjim informacijama, vozilo još nije pronađeno. Oko 19 sati potragu su prekinuli zbog prejake struje te će nastaviti kada se za to opet stvore uvjeti. Roniocima je poslan i robot sonda koji će im pomoći u potrazi pod vodom. Nakon što je pala noć, na Savu su pristigli i pripadnici GSS-a koji su se priključili vatrogascima i roniocima u traganju.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Doznajemo da se auto s obale zaletio u Savu u blizini sjevernog dijela Mosta slobode. Ne zna se je li u njemu bila jedna ili dvije osobe. Vatrogasci i ronioci u čamcu pretražuju Savu u nadi da će uskoro pronaći vozilo. Pretpostavljaju da ga je voda odnijela nizvodno prema toplani. Čamac se oko 17.30 sati vratio do polazišne točke i ondje je iz njega izišla prva i potom ušla nova ekipa za potragu. Policija trenutačno obavlja očevid i razgovara sa svjedocima. Pretražuje teren u potrazi za dokazima koji bi mogli rasvijetliti motive ovog incidenta.

Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić na mjesto događaja poslao je i ekipu ronioca.

>>Žena ozlijeđena u naletu bicikla, biciklista privela policija

>>Spasili obitelj s tonućeg broda: Bili su na izmaku snaga, jedva smo ih izvukli

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Komentara 17

GL
gigi.lamorozo.9
22:18 26.08.2014.

Dok Bandić ne obuče ronilačko odijelo, neće biti ništa.

DU
Deleted user
20:57 26.08.2014.

Nemojmo zaboraviti da je to policija koja ne moze naci 20 tona ukradenih otrovnih jabuka.

Avatar Hulk001
Hulk001
17:31 26.08.2014.

Traže ih u travi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije