Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačkao uz prijetnju vatrenim oružjem

Policija moli pomoć. Prepoznajete li ovog muškarca?

pljačkaš PUZ
Foto: PUZ
1/5
29.09.2016.
u 11:30

Nepoznati počinitelj dovodi se u vezu s dva kaznena djela razbojništva

U ponedjeljak, 8. kolovoza, oko 19.50 sati u trgovini u Ulici Brune Bušića počinjeno je kazneno djelo razbojništva uz prijetnju vatrenim oružjem. Razbojništvo je počinjeno tako da je nepoznati počinitelj ušao u trgovinu i djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem i zatražio da mu preda novac, izvijestila je zagrebačka policija.  

Riječ je o muškarcu u dobi oko 25 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe. Bio je odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom sprijeda, crne kratke hlače, a na glavi je nosio šilt-kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima. Preko ramena nosio je crnu torbicu, a na nogama crne tenisice s plavim detaljima.

Obavijestite policiju ako imate bilo kakvu informaciju

Nepoznati muškarac, kako navode iz policije, također se dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje počinjeno 16. kolovoza u 16.30 sati u Zagrebu, u trgovini u Trumbićevoj, a koje je počinjeno na sličan način. Tom je prilikom nosio crvenu kratku majicu i šilt-kapu

Policija moli građane, ako imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr. 

> > Naoružani pljačkaš opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar krcedolac
krcedolac
13:32 29.09.2016.

Lik je prikupljao sredstva za izbornu kampanju Živog zida....

BH
bh_hrvat_dijaspora
14:57 29.09.2016.

Rano su se sjteili...8.Kolovoz, samo tren....to je skoro prije dva mjeseca bilo....

FI
filipvuckovic3
20:58 29.09.2016.

kako ga nemožete prepoznati pa to je od todorića sin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije