Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Karlovcu

Policija istražuje prijavu silovanja maloljetnice

zlostavljanje ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.02.2016.
u 17:20

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili okolnosti događaja - kazala je Andreja Lenard, glasnogovornica PU Karlovačke.

Karlovačka policija istražuje slučaj silovanja koji se navodno dogodio u karlovačkoj Gradskoj četvrti Rakovac u subotu kasno navečer u blizini garaža i stambenih zgrada.

Policija je, kako bi rasvijetlila slučaj, tijekom vikenda provjeravala jesu li nadzorne kamere s okolnih zgrada zabilježile događaj.

- Nismo ništa čuli niti vidjeli, ali smo u nedjelju ujutro primijetili policiju kako nešto pretražuje na polju pored zgrade, pa smo naslutili da se nešto dogodilo. Nadam se da će uskoro otkriti šta se dogodilo – kazali su nam stanovnici Rakovca. U

PU Karlovačkoj potvrdili su nam prijavu silovanja.

- Policija je 7. veljače zaprimila prijavu o kaznenom djelu silovanja na području grada Karlovca kojim je oštećena maloljetna ženska osoba. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili okolnosti događaja.  - kazala je Andreja Lenard, glasnogovornica PU Karlovačke. Dodala je kako do sada u tom dijelu garda nije bilo zabilježenih takvih događaja.

>>Australci silovali Norvežanku u Hrvatskoj, platili joj 20.000 eura pa pušteni uvjetno

>>Želim da silovatelj mog sina bude deportiran, ali tek nakon što bude izdržao kaznu zatvora ovdje

Komentara 2

Avatar babas
babas
15:13 09.02.2016.

Vijest bez glave i repa. Zašto to uopće objavljujete kad ne znate ništa o tome?

Avatar Boombastic
Boombastic
20:27 09.02.2016.

uvesti kastriranje pod obavezno, tek poslije u zatvor s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije