Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez novih informacija

Policija dan nakon ubojstva Klice šuti: Sve što smo imali reći, rekli smo jučer

ubojstvo, sesvete, vinko žuljević klica
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/8
04.05.2015.
u 10:09

Ovakav stav policije čudi, prvi put nakon nekog događaja koji je uznemirio javnost dogodilo se da policija o tome ne želi ništa priopćiti

– Ako ste došli zbog jučerašnjeg događaja, o tome neće biti nikakvih izjava. Sve što smo imali o tome reći, rekli smo jučer, a ako bude nekakvih informacija, bit ćete obaviješteni tijekom današnjeg dana – rekla je Mirela Ban, glasnogovornica PU Zagrebačke brojnim novinarima koji su danas došli na konferenciju za novinare u PUZ, očekujući da će im policija priopćiti barem neke od rezultata očevida jučerašnjeg ubojstva Vinka Žuljevića Klice.

Ovakav stav policije čudi – prvi put nakon nekog događaja koji je uznemirio javnost dogodilo se da policija o tome ne želi ništa priopćiti pa barem ni stereotipnu rečenicu da zbog interesa istrage ne mogu ništa reći.

Vinko Žuljević Klica ubijen je jučer ujutro u Sesvetama, nakon što su nepoznati napadači presreli njegovo vozilo te su u njega ispalili više hitaca. Koliko je bilo napadača, koliko je hitaca ispaljeno te što je očevidom utvrđeno, zasad ostaje tajna jer policija o tome ne želi davati izjave.

>> 'Ovo je poziv na alarm. Službe moraju spriječiti da se takvi zločini ponove'

>> U Hrvatskoj nema mafije, no ona s vremena na vrijeme ubija

>> Klica je otvorio vrata auta i pokušao pobjeći, jedan od napadača zgrabio ga je za jaknu

>> Tko je bio Vinko Žuljević Klica

>> Za ovakva ubojstva koriste se uvezeni plaćeni ubojice

Komentara 12

OB
ObrenM
10:46 04.05.2015.

Obzirom da se u Hrvatsku uvoze i astronomsko skupi savjetnici komunikacije za premijera,bolje uvedimo svijetski poznate forenzicare,koji ce napraviti bar nesto korisno za veliki novac,koji se rasipa i na tricarije.

LO
ledo.ostrihon
10:30 04.05.2015.

To je zato kaj ne znaju ništa... Nemaju niti teoretske postavke o tome ...Kao ni SOA, ni POA i druge sigurnosne agencije u kojima je uhljebljeno na stotine djelatnika a koji na žalost primaju velike plaće a o poslu nemajuu pojma.... Lijepa naša hrvatska.

DU
Deleted user
11:09 04.05.2015.

Koda je neki politicar ubijen a ne kriminalac........Pa se ovoliko raspisali..............Jedan manje i bolje za obicne gradjane.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije