Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio pijan

Policajac pijan naletio na pješaka (21) i pobjegao, pa se zabio u auto

policija
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
01.01.2014.
u 13:21

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a potom je u Ulici Matice Hrvatske prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, udarivši u parkirani automobil, dubrovačkih registracijskih oznaka.

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 5.30 sati dogodila u Mlinskoj ulici u Metkoviću, 21-godišnji pješak je teže ozlijeđen. Naime, 28-godišnji policijski službenik koji je bio izvan službe, upravljao je automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom navedene ulice kada je naletio na pješaka koji se kretao uz rub kolnika. Ozlijeđeni pješak je prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a potom  je u Ulici Matice Hrvatske prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, udarivši u parkirani automobil, dubrovačkih registracijskih oznaka, izvijestili su iz PU dubrovačko - neretvanske.

Vozač je ubrzo pronađen i izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,99 g/kg. Policijski službenik će do okončanja disciplinskog postupka bit udaljen iz službe.

>>Policajac iz Karlovca dobio otkaz zbog premlaćivanja mladića

Komentara 5

LO
Louie
16:47 01.01.2014.

U RH to nije nista cudno. Sad ce biti pjesak kriv.

TA
talijanka
21:52 01.01.2014.

Odmah otkaz!!Sramota !!!

BB
brle brkić
19:00 01.01.2014.

neče biti reda na cestama dokle god policajac nekazni policajca jer neki se ponašaju kao da su bogom dani i narušavaju ugled policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije