Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo u Vrpolju

Policajac pod istragom zbog pljačke kladionice

Antonio Andrijević
Foto: Facebook
02.10.2015.
u 16:50

Policajac je došao u kladionicu sa službenim pištoljem te zamaskiran potkapom i čarapom s prorezima za oči zaprijetio zaposlenici, koja mu je predala dnevni utržak od nekoliko tisuća kuna.

Brodsko Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je protiv dvojice mladića osumnjičenih da su 16. rujna oko 21 sat opljačkali kladionicu u Vrpolju.

Kako doznajemo, riječ je o 24-godišnjem policajcu Antoniju A. iz Vrpolja i njegovu četiri godine mlađem pomagaču, koji ga je prethodno obavijestio da u kladionici i oko nje nema nikoga.

Policajac je tada došao u kladionicu sa službenim pištoljem te zamaskiran potkapom i čarapom s prorezima za oči zaprijetio zaposlenici, koja mu je predala dnevni utržak od nekoliko tisuća kuna. Zbog pomaganja u razbojništvu pod istragom je i 22-godišnjak. 

>>Uz prijetnju oružjem ukrao dnevni utržak kladionice

>>Ukupno počinio 39 pljački i oteo 162.000 kuna, u 9 pljački pomogao mu vršnjak

Komentara 1

MA
malaval
19:37 03.10.2015.

Kldionice nikome nisu dobro ni secu donesleunisile su ljude I brakove te ih treba sve redom zatvoriti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije