Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijena teta i nećakinja

Policajac je ubio žene službenim pištoljem. Na bolovanju je zbog teške kronične bolesti

Ubojstvo u Svetoj Mariji
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/7
26.06.2016.
u 17:30

Najvjerojatnije ih je pratio i čekao da izađu iz automobila ispred kuće B. Mustač

Prometni policajac Gorazd Novak žene je, prema neslužbenim informacijama, ustrijelio službenim pištoljem. Policija zasad ne želi otkriti je li prvo pucao u 52-godišnju Božicu Mustač koju je poznavao ili u njezinu nećakinju, 39-godišnju Andreju Barić.

Najvjerojatnije ih je pratio i čekao da izađu iz automobila ispred kuće B. Mustač. 

Uhićeni policajac na bolovanju je zbog teške kronične bolesti. Policiji nisu prijavljene prijetnje.

Podsjetimo, danas oko 10.55 sati 46-godišnji Novak vatrenim oružjem usmrtio je dvije žene stare 52 i 39 godina. Dvostruko ubojstvo dogodilo se u Ulici Vladimira Nazora u Svetoj Mariji.

– Strašno je to, svi smo u šoku! Čuli smo da ih je pratio i da je bilo i dijete u autu. Osobno nisam nikad tog čovjeka vidio u selu – kaže jedan od mještanina Svete Marije. Ulica Vladimira Nazora je zatvorena. U selu kažu da su ubijene žene bile rodbinski povezane, da je riječ o teti i nećakinji.

U automobilu je u trenutku ubojstva bio i petogodišnji sin ubijene 39-godišnjakinje, potvrđeno je iz policijskih krugova. Dijete nije ozlijeđeno.

Ubojicu je svladao policajac iz Svete Marije koji nije bio na dužnosti, uz pomoć jednog mještanina.

Komentara 22

PE
pep
17:58 26.06.2016.

Ubio ih sistem koji je bolesniku pune dvije godine ostavio sluzbeni pistolj na raspolaganju !

AN
anonimus00
18:25 26.06.2016.

nisam upucen u to dali policajci moraju ostaviti oruzje u postaji ili ih smiju nositi kuci,ali ovaj je na bolovanju a sluzbeno oruzje ima kod sebe..nevjerojatno

DE
Demokracija6
18:03 26.06.2016.

Rođaku Mustaču se sudu u Njemačkoj za udbaška ubojstva... i taj je bio u komunističkoj policiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije