Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije imala ključ

Pokušala izaći iz stana preko susjedova balkona, no pala je na tlo

Koprivnica
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
08.02.2017.
u 18:15

Stan se nalazio na visini od oko šest do sedam metara

U utorak u večernjim satima Koprivničanka (50) pokušala je izaći iz stana na prvom katu, no pala je na tlo i zadobila lakše ozljede. Do nesreće je došlo jer anonimna žena nije imala ključ od stana pa se odlučila izaći kroz susjedov balkon te se ozlijedila. 

- Već sam dodirnula nogama balkonsku ogradu na stanu ispod, ali sam se poskliznula i doslovce pala na tlo. Na sreću nisam teže ozlijeđena – kazala je za 24sata.

Stan se nalazio na visini od oko šest do sedam metara, a nakon nesreće gospođa je prebačena na Traumatološki odjel koprivničke bolnice. 

>> Pod vlakom poginuo 79-godišnji muškarac

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
07:44 10.02.2017.

Supruga se iznenada vratila kući...

BU
bujad
06:31 09.02.2017.

Svi koji rade gluposti su anonimni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije