Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višestruke ozljede

Osuđeni ubojica u Lepoglavi izbo bodežom drugog zatvorenika

10.02.2015., Lepoglava - Kaznionica u Lepoglavi je ustrojbena jedinica Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosudja, koja obavlja poslove od opceg interesa za Republiku Hrvatsku, cija nadleznost je utvrdjena Zakonom o izvrsavanju kazne zatvora.  Pho
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
20.02.2017.
u 17:10

Ozlijeđenom je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a težina ozljeda odredit će se naknadno.

Improviziranim bodežom kojeg je od dijela drške žlice i plastičnog nastavka drške metle napravio u Kaznionici u Leopoglavi, gdje izdržava kaznu za ubojstvo, Stjepan Maurović je u subotu u 7.25 po glavi, rukama i leđima u hodniku kaznionice izbo zatvorenika Joška Kunića.

Da ga ozlijedi još i više, spriječila ga je pravosudna policija. Varaždinska policija je Maurovića prijavila za pokušaj ubojstva. Zbog višestrukih ozljeda Kuniću je liječnička pomoć pružena u kaznionici, a zatim i u Općoj bolnici u Varaždinu.

Napadač Maurović osuđen je za ubojstvo Srećka Radića, svog poslovođe u Zagrebgradnji, u kojeg je ispalio pet hitaca i 17 ga puta izbo nožem. K tome, ozlijedio je kolegu iza kojeg je Radić stajao. Prvotnu kaznu od 25 godina zatvora Vrhovni sud mu je smanjio za devet godina. Kunić je, prema neslužbenim informacijama, zbog droge već nekoliko puta osuđivan.

Zbog čega ga je Maurović napao, utvrdit će se tijekom istrage.

>> Zatvorenik iz Lepoglave osuđen zbog silovanja drugog zatvorenika

>> Zatvorenik u Požegi pobjegao iz policijskog auta dok su ga prevozili u zatvor!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije