Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevid u tijeku

Pokraj Zaboka pao sportski zrakoplov, dvije osobe ozlijeđene

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
26.05.2016.
u 18:29

Nedaleko Zaboka, nešto poslije 17 sati, iz još za sada neutvrđenih razloga, pao je ultra laki zrakoplov, pri čemu su dvije muške osobe zadobile lakše ozljede

U padu sportskog zrakoplova danas poslijepodne nedaleko Zaboka dvije su osobe lakše ozlijeđene, potvrdila je Hini zabočka Policijska uprava.

 Nedaleko Zaboka, nešto poslije 17 sati, iz još za sada neutvrđenih razloga, pao je ultra laki zrakoplov, pri čemu su dvije muške osobe zadobile lakše ozljede.

Na mjesto nesreće odmah su upućena dvoja kola Hitne pomoći te su ozlijeđeni prevezeni u zabočku Opću bolnicu.

 Očevid je u tijeku, doznaje se u policiji.

>>S kontrolom su se čuli 20 sekundi prije kobnog pada

Komentara 2

HR
hromcan
19:18 26.05.2016.

ivanvladoci Zagorci su za tebe svi od reda doktori ,a ti si klošar....

MX
Mister X
19:48 28.05.2016.

Nisu kola hitne nego vidimo što nam se daje od strane novinara beka slika stara policija je upućena da vidi tko je prošao kroz crveno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije