Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masakr u kafiću Tiho

Pokraj Osijeka pokopana Slađana Petričević koju je u kafiću ubio suprug

tiho
Foto: Davor Javorović/Pixsell
30.07.2014.
u 21:00

Nju je, nakon što je ubio gosta kafića Dragu Lovrića, s tri hica smaknuo suprug Ivica Petričević (59)

Uz članove obitelji i prijatelje, danas je na mjesnom groblju u Josipovcu pokraj Osijeka pokopana Slađana Petričević (40) koja je tragično stradala u pucnjavi u osječkom Café baru Tiho prošli vikend.

Nju je, nakon što je ubio gosta kafića Dragu Lovrića, s tri hica smaknuo suprug Ivica Petričević (59). Nekoliko sati kasnije i on se ubio.

>> Grad Osijek isplatit će 10.000 kuna kćerima stradalog para Petričević

Komentara 1

OB
Objektivno...
17:43 31.07.2014.

Danas je pokopan i Ivan Petričević - Šivan. Vojne počasti, tri pucnja, zastava, tamburaši, trubač odsvirao Tišinu..., sve normalno. Neki kažu ne treba ići na sprovod ubojici. Možda? Ali, zašto se uopće ide na sprovode...? Da se oda počast liku, djelu i ubojstvima, ili da posljednji puta nekoga ispratiš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije