Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOnavle

Poginuo vozač (60), a drugi vozač (19) teško je ozlijeđen

POLICIJA
Foto: Pixsell
29.11.2015.
u 11:15

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, izlazeći iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 4.20 sati, u mjestu Drvenik u Konavlima. Jedna osoba je teže, a dvije su lakše ozlijeđene.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, izlazeći iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotnu kolničku traku i udario u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak. Uslijed zadobivenih ozljeda smrtno je stradao 60-godišnji vozač, dok su 19-godišnji vozač i njegov 20-godišnji suputnik lakše ozlijeđeni, a 24-godišnjak koji se s njima nalazio u vozilu zadobio je teže tjelesne ozlijede.

Zbog očevida ove prometne nesreće, kojim je rukovodila nadležna državna odvjetnica, promet na tom dijelu ceste bio je u prekidu do 8.15 sati.

>> Osam osoba u autu: Izletjele s ceste i udarile u stablo. Dvije djevojke poginule, četiri teže i dvije lakše ozlijeđene

Komentara 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:01 29.11.2015.

Ja bih naslov malo drugacije sastavio.

OB
ObrenM
20:44 29.11.2015.

Pravednog vozaca ubio balavac koji se je dokazivao pred drustvom.

OB
ObrenM
20:44 29.11.2015.

Pravednog vozaca ubio balavac koji se je dokazivao pred drustvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije