Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI SLUČAJ

Poginuo dok je radio na krovištu vikendice

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.09.2014.
u 12:18

Još jedan nesretan slučaj dogodio se i u Volavju kod Jastrebarskog, gdje se teško ozlijedio Vinko J. (53) prilikom rušenja hrastovih stabala u šumi

Dok je radio na krovištu vlastite vikendice u ulici Opatija u Velikoj Gorici, Franjo Ž. (65) jučer oko 16.30 sati izgubio je ravnotežu i pao s visine oko sedam metara. Betonska terasa na koju je pao nanijela mu je teške ozljede zbog kojih je na mjestu preminuo.

Još jedan nesretan slučaj dogodio se i u Volavju kod Jastrebarskog, gdje se teško ozlijedio Vinko J. (53) prilikom rušenja hrastovih stabala u šumi. Grana koja je pala slomila mu je ruku, a liječnička mu je pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice.

>> Lani na radu stradalo 36 radnika, a od toga najviše u graditeljstvu

Komentara 2

SI
sil14
05:16 18.09.2014.

Betonska terasa na koju je pao nanijela mu je teške ozljede zbog kojih je na mjestu preminuo. Ma baš je može biti sram!...mislim ovu betonsku terasu!!! Kak je tak bezobrazna pa je na smrt nalupala čovjeka'??? Živo me zanima tkoma tko je ta biserka koja je ovo napisala...????!!!

Avatar Glina74
Glina74
22:28 23.09.2014.

sil14 nije to prvi puta da ta Kezerićka takove gluposti piše ja sam je jednom kritizirao pa sam bio kažnjen sa 48 sata da ne smijem komentirati a što ćeš tako ti je kod nas u našoj državi samo to samo to ti ide po babi i stričevima a neki puta i sa ujacima i kumovima pa ćeš da dobiješ dobro mjesto i ako ne znaš glavno da si tu hahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije